Zöldborsófözelék, sült virsli, diós palacsinta (InterFood)

2007-11-23

sponsored links

A zöldborsófõzeléket mintha anyám csinálta volna, (azaz finom) és a borsó is rendben van. A virsli az virsli, meg van sütve. Egyszerû, finom és laktató fogás ez, nem is tépem a számat tovább: 6/7 simán.








A diós palacsinta ki sem látszik a csokiöntetbõl, hurrá. Sajnos a diós töltelék kicsit vajasabbra sikerült a kelleténél és még egy kis cukrot is elbírt volna, viszont tele van aranymazsolával (gy.k. ez nem a sötét, hanem a világos), amin érzem, hogy be volt áztatva elõtte (nagyon helyesen tették ezt az InterFoodnál), hogy ne legyen kemény és száraz. Apróság, de igenis számít. Végítélet: 5/7, de ha figyelembe vesszük, hogy a két fogás 550 Ft-ba került összesen, akkor 6 fölé.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... dobozosgourmand.blog.hu/2007/11/23/zo...

sponsored links

Keres?s