Savanyú káposztás kolbászos egytál
sponsored links
Párom nagy kedvence a káposzta mindenféle formában, így igyekszem többször készíteni :)
Hozzávalók (4 személy részére): 60 dkg savanyú káposzta, 1 alma, 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 1 dl ..., só, bors, olaj, 40 dkg füstölt kolbász, 20 dkg ..., 5 krumpli, szárított vagy friss kapor.
Elkészítése: A káposztát ha esetleg túl savanyúnak találjuk, folyó víz alatt szitában átöblítjük. A finomra aprított hagymát és fokhagymát üvegesre dinszteljük az olajon, hozzáadjuk a savanyú káposztát, meglocsoljuk a borral, addig kavargatjuk, míg a bor elpárolog, sózzuk, borsozzuk, felöntjük annyi vízzel ami majdnem ellepi, fedõ alatt puhára pároljuk, ha szükséges a vizet még pótoljuk. Az utolsó ...