Bengáli lencse dhal, citromfüves húsgolyókkal és chapatival

2017-03-19

sponsored links

IMG

Az az igazság, hogy vágytam a serpenyõben piruló római kömény és fûszerek illatára, arra hogy egy kicsit az indiai íz- és illatvilág a konyhánkba költözzön - így nekiálltam készíteni egy tartalmas dhalt, de mivel nem vagyok vega, így valami húsfélét is mellé kellet gyártanom. Hát a ház teli lett illatokkal, a végeredmény pedig szép és finom, na meg kellõen fûszeres lett. 

A hozzávalókat több bontásban írom, hogy átláthatóbb legyen a recept ( a mennyiség kb 3 fõre számolható )

  • 20 dkg lencse
  • 1/4 ek chilipor
  • 1/2 ek kurkuma ...

Folytats a blogon ... husimado-eger.blog.hu/2017/03/19/beng...

sponsored links

Keres?s