Sült alma

2010-12-18

sponsored links


Hozzávalók (4 darab, kisebb méretû almához)
  • 8 ek. darált keksz
  • 8 ek. darált mandula
  • 1 maroknyi szeletelt mandula
  • 4 ek. méz
  • 2-3 ek. vaj
  • fél tk. õrölt fahéj
  • egy csipet õrölt szegfûszeg
A töltelékhez a száraz hozzávalókat a felolvasztott vajjal és a mézzel együtt összekevertem. Ezután az almákat alaposan megmostam, a tetejüket pedig levágtam. A magházakat egy kanállal óvatosan kiszedtem, majd a kekszes morzsával megtöltöttem. Végül a 170 fokos sütõben, fél órán át puhítottam.


Tipp! Ha valakinek túl száraz lenne, tálaljon mellé valamilyen tejszínes krémet, vanília fagyit vagy -sodót!

Folytats a blogon ... mokkacukor.blogspot.com/2010/12/sult-...

sponsored links

Keres?s