Mascarpone

2010-12-25

sponsored links


Itt ülök a konyhában. Két adag kisütött zserbón túl, és egy nutellás tortán innen.
És még mindig azon gondolkodok, hogy mit vétettem én a MASCARPONE ellen, hogy akkor, mikor csak poénból csinálok egy-két tortát, olyan tükörsima krémem lesz, hogy síelni lehetne rajta, viszont mikor tényleg, igazi nagy banzájokra akarok alkotni valamit, atomjaira hullva csapódik ki?

Én mindent megpróbáltam. Tovább kevertem, rosszabb lett. Felmelegítettem, és így szerencsém volt megkóstolni életem legfinomabb forrócsokiját. MIÉRT?

Eredeti, egyébként kiváló recept itt: http://www.nosalty.hu/pan_di_spagna_nutellas_mascarponekremmel_recept_9491

Folytats a blogon ... szilvi-bisztro.blogspot.com/2010/12/m...

sponsored links

Keres?s