Virslis kifli

2009-01-15

sponsored links

Hozzávalók: 3 dl tej 1 mokkás kanál só csipetnyi cukor 1 csomag élesztõ 2 dl napraforgóolaj 50 dkg liszt 1 csomag bfi.virsli ízesítõk (1 tojás) Elkészítés: Langyos tejben pici só, cukor adása után megfuttatjuk az élesztõt, majd hozzáadjuk a többi sót,olajat, és a lisztet.Összegyúrjuk.Kelesztjük. Két cipót készítünk, kerekre nyújtjuk,8-8 szeletre vágjuk, 1/4-re vágott virslivel töltjük.Feltekerjük kifli alakúra. Ízesíteni lehet: ketchap,majonéz,mustár.... ízlés szerint. Tetejét megkenjük: tojássárgájával,rászórhatunk,köménymag,mustármag, szezámmag...stb. Tanácsok: 30-35 percig kell sütni.

Folytats a blogon ... finomvolt.freeblog.hu/archives/2009/0...

sponsored links

Keres?s