Töltött csirkemell krémsajtos spenótlevelekkel

2009-03-28

sponsored links

Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
30 dkg spenótlevél
25 bébirépa
15 dkg krémsajt
2 kanál tejföl
olaj
2 gerezd fokhagyma
kapor
só, bors

Elkészítés:

  1. A bébirépákat pucoljuk meg és tegyük fel sós vízbe fõzni, amíg meg nem puhulnak.
  2. A csirkemell filéket zzuk, borsozzuk meg.
  3. A krémsajtot keverjük el a tejföllel és az apróra vágott kaporral.
  4. Olajon pirítsuk meg a zúzott fokhagymát és a spenótleveleket, majd fûszerezzük szintén sóval, borssal.
  5. A csirkemellett nyissuk szét és töltsük meg a krémsajtos mártással és a spenótlevelekkel.
  6. A csirkét tegyük tûzálló edénybe és lefedve süssük 15 percen keresztül közepes lángon.
  7. Ha a csirke kellõen megpuhult, vegyük le a borítást róla és süssük pirosra a tetejét.
  8. Tálaljuk a bébi répákat egy tányérra és helyezzük köré a spenóttal töltött csirkemellet.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... spenotreceptek.blog.hu/2009/03/28/tol...

sponsored links

Keres?s