TÉVHITEK VÁKUUM ALATT

2009-12-06

sponsored links

....avagy mennyit kap egy korrupt séf, ha megírja milyen frankó a fagyott husit sous-videolni, pontosabban zacsiban pacsmagolni abban a hitben, hogy a protein denaturációhoz majdnem 80 fok szükséges, bármilyen gagyi sütõben lehetséges, ja és a halakat nem szabad nem szabad vákuum alatt hõkezelni!

Naivitás, vagy multi bérkatona hadrendbe állítva?

Higgy a szemednek, de ne higgy a kóklernek tarja a bölcs régi szakácsmondás........

....rövidesen kivesézhetjük a témát, ha van kedvetek!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... culinartist.blog.hu/2009/12/06/tevhit...

sponsored links

Keres?s