Sült virsli

2009-05-11

sponsored links

Hozzávalók:

Személyenként 2-3 db virsli
kevés zsír vagy olaj 

Sült virsli

Elkészítés:

Na jó, ezt talán le sem kellene írni, de ha már ez volt hozzá, akkor mégis. Úgy szoktam csinálni, hogy éles késsel úgy 2-3 mm mélyen bekockázom a virslik tetejét, egy kiskanálnyi olajra vagy zsírra dobom és pár perc alatt pirosra sütöm. Amíg a fõzelék rotyog, el is készül.


Elkészítési idõ: 5 perc

Energiatartalom: hát, én meg nem mondom, ezek a sült izék mennyi zsiradékot veszek fel, de 1db virsli (ennél pont rá volt írva a zacskóra) 3,5 dkg = 88 kcal volt, zsiradékkal együtt úgy 100 kcal körül lehet.


Folytats a blogon ... katakonyha.freeblog.hu/archives/2009/...

sponsored links

Keres?s