Sült cékla fetával

2010-03-05

sponsored links

Egyik kedvenc hétköznapi vacsorám - hétvégén néha reggelim - mostanában a sült cékla feta sajttal és zöldfûszerekkel bõségesen megszórva.

A megmosott céklákat egyenként egy darab alufóliára teszem, olívaolajjal meglocsolom, egy-két helyen megszúrkálom, becsomagolom a fóliába, és forró sütõben kb. 30 perc alatt megsütöm.
A langyos céklát meghámozom, felszeletelem, balzsamecettel és olívaolajjal meglocsolom, sózom, borsozom. Tetejére feta sajtot morzsolok, és sok-sok zöldfûszert: petrezselyemzöldet, bazsalikomot, rukkolát, kakukkfüvet, ami éppen van itthon. Nagyon jó mellé a lilahagyma.


Folytats a blogon ... fuszerkert.freeblog.hu/archives/2010/...

sponsored links

Keres?s