Sült csirkecomb almával és rizzsel

2010-02-27

sponsored links

Egy szokványos ebéd, nincs benne semmi extra, maximum az alma, amit Limaránál láttam, kis változtatással.
A combokat megmosom, és egy tálba teszem,szórok rá sót, borsot, fûszerpaprikát, öntök rá mustárt, ketchupot, és alaposan átmasszirozom õket.
Belepakolom egy kiolajozott tepsibe, dobok mellé pár fokhagymát, és vöröshagymát, öntök alá 1,5 dl vizet, letakarom, és közepes hõfokon párolom kb 1 órát, igy lesz omlós. Aztán leveszem a fóliát, és magas hõfokon gyorsan ropogósra sütöm a bõrét!

Az almát megpucolom, kockázom, egy serpenyõben cukrot karamellizálok, öntök rá kis mézet, és rádobom az almát, szórok rá kis fahéjat, és addig kavarom, mig a karamellbõl szósz nem lesz.

A rizst megpiritom egy kis olajon, majd felöntöm 2 rész vizzel, sózom, és amikor elpárolgott a viz letakarom.

Folytats a blogon ... vicaparadicsom.blogspot.com/2010/02/s...

sponsored links

Keres?s