Sóska

2009-05-04

sponsored links



Ha nem teremne meg anyuék telkén akkor valószínûleg a jól bevált mirelittet részesíteném elõnyben továbbra is. De mivel szép számmal van és lesz ezért muszáj kísérletezni a növénnyel.
Miután jól megmostam, apróra vágtam (nem kis meló :o); kevés oliva olajon megfonnyasztom. Teszek rá egy pici sót, hogy levet eresszen. Lassan kezd olyan sötét színe lenni mint a bolti fagyosnak.
Felöntöm vízzel, hogy jól ellepje és szórok rá barna cukrot. Kicsit összefõzöm majd egy bot-turmix segítségével összetöröm.
Kábé fél liter tejjel kikeverek egy adag keményítõt és lassan belecsurgatom a sóskalébe. Még így is fõzöm egy kicsit de már kész is...



Folytats a blogon ... arendas.freeblog.hu/archives/2009/05/...

sponsored links

Keres?s