Szervala saláta

2009-11-17

sponsored links


Olaszországban ettük ezt a salátát. Nekem teljesen olyan, mint a mi virslisalátánk, de azért van egy kis eltérés, mégpedig az öntet összeállításában.
Nagyon finom saláta svédasztalra, zöldségköret mellé, vagy csak úgy magában.

Hozzávalók:
"servala kolbász" , ez majdnem olyan, mint az itthoni krinolin, vagy szafaládé. A lényeg, hogy jó minõségû és friss legyen.
fehér fõzõhagyma szálakra vágva


Öntet:
kevés szójaszósz,
olivaolaj  (1 személyre 3 evõkanállal számolunk)
ízlés szerint ecet
õrölt feketebors
1 gerezd fokhagyma péppé nyomva
fûszersó (anyám Aromat-ot használ, ez hasonló a Vegetához, csak porszerû. Svájcban gyártják, ezért reménykedek benne, hogy nincs túl sok adalékanyag benne:)


Elkészítése nagyon egyszerû, összekeverjük a karikára vágott szafaládét a hagymával, és az öntettel, és egy kis ideig behûtjük.

Folytats a blogon ... diaboszikonyhaja.blogspot.com/2009/11...

sponsored links

Keres?s