Spenótmártogatós parmezán sajt darabkákkal

2009-04-12

sponsored links

Hozzávalók:
15 dkg spenótlevél
20 dkg natúr vajkrém
15 dkg parmezán sajt
só, bors
2 gerezd fokhagyma
olaj

Elkészítés:

  1. A spenótleveleket mossuk meg és csepegtessük le alaposan õket.
  2. A spenót vastag szárait tépdessük le.
  3. Kevés olajon dinszteljük meg a zúzott fokhagymagerezdeket, majd adjuk hozzá a megmosott spenótot. Addig pároljuk a spenótot, míg kellõen meg nem fonnyad és át nem veszi a fokhagyma ízét.
  4. Ezekután keverjük el a vajkrémmel a kész spenótot, majd fûszerezzük val, borssal.
  5. Végül forgácsoljunk parmezán sajt darabkákat, amiket alaposan keverjünk el a mártogatósban.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... spenotreceptek.blog.hu/2009/04/12/spe...

sponsored links

Keres?s