Spenótital zsázsával

2009-04-06

sponsored links

Hozzávalók:
50 g spenótlevél
30 g zsázsa
1 gerezd fokhagyma
2 kanál citromlé
só, bors
õrölt pirospaprika

Elkészítés:

  1. Mossuk meg alaposan a spenótleveleket és a zsázsát.
  2. Turmixoljuk össze a hozzávalókat, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát.
  3. Keverjünk el 2 kanál citromlét az italban.
  4. Végül fûszerezzük val, borssal.
  5. Fogyasztás elõtt hûtsük be és díszítsük  õrölt pirospaprikával.

Tipp: a zsázsát helyettesíthetjük ruccolával, amitõl még izgalmasabb, csípõs íze lesz az italnak.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... spenotreceptek.blog.hu/2009/04/06/spe...

sponsored links

Keres?s