Sajtos rakott hús, baconnal

2008-05-12

sponsored links


Hozzávalók: a panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • reszelt sajt
  • Ezen kívül:
  • 1 kg filézett csirkemell

  • bacon

  • Elkészítés:
    1.) A csirkemell filéket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és mindkét oldalukat besózzuk.
    2.) Kikészítünk 3 tányérba: lisztet, felvert tojást, a harmadikba pedig reszelt sajtot, és ezekben panírozzuk meg a hússzeleteket. Tehát elõször lisztbe, majd felvert tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk a hússzeleteket, végül egy sütõpapírral bélelt tepsibe tesszük õket szépen, egymás mellé. Baconszeletekkel borítjuk be a húsokat.
    3.) Elõmelegített sütõben 210 fokon kb. 45 perc alatt ropogós aranyszínûre sütjük az egészet.

    Folytats a blogon ... finometkek.freeblog.hu/archives/2008/...

    sponsored links

    Keres?s