Sajtkrémleves

2009-12-27

sponsored links

Tegnap este csináltam elõször, de itthon annyira ízlett mindenkinek, hogy ma megint meg kellett csinálnom.
Könnyû elõétel minden szempontból.




Lassû tûzön vajat olvasztasz és nagyon apróra vágott hagymát pirítasz. Ha már üveges a hagyma egy evõkanál liszttel aranybarna rántást csinálsz. Hözzáöntesz negyed liter tejet és összeforralod. Ha már sûrûbb állandó keverés mellett hozzáöntesz még egy negyed liter tejet és két deciliter tejszínt. Forrás után sajtokat reszelsz bele és addig kevergeted ameddig kellõen sûrû nem lesz. Én sóval, fehérborssal, szerecsendióval és cayenne borssal fûszereztem. A tetejére pedig pirított kenyér kockákat szórtam.

Ennyi...

Folytats a blogon ... harapnivalo.blogspot.com/2009/12/sajt...

sponsored links

Keres?s