Sajtkrémes csirkecombok

2010-03-25

sponsored links

Vasárnap Mr.T. táncpróbán volt, ugyanis készül/készülnek arra a bizonyos nagyon titkos tévés szereplésükre. Most már csak 1 hét van hátra a felvételekig, amit õszintén megvallva már nagyon várok, mert utána végre visszakapjuk a vasárnapokat, amit együtt tölthetünk. Hihetetlen, hogy mennyi próbájuk volt eddig és lesz még a héten. Na sebaj, legalább elmondhatja majd a gyerekeinknek, hogy "Látjátok Apátok egy ilyen mûsorban is szerepelt". :) Így vasárnap megint magamra maradtam, azzal a tudattal, hogy amire hazajön nekem valami ebéddel kéne elõrukkolni. A levesben már elõzõ nap megállapodtunk, így csak a másodikat kellett kitalálni. Gyorsan átfutottam a konyhaasztalon heverõ és még az elõzõ héten beszerzésre kerülõ újságokat, és megakad a szemem a Good Food márciusi számában ezen az ételen. Kevés hozzávalóból, gyorsan, finomat.
 

Hozzávalók:
  • személyenként 1 csirkecomb
  • bármilyen zöldfûszeres sajtkrém
  • 1-2 fej lilahagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 db paradicsom
  • só,bors
  • (esetleg újkrumpli, amit szintén a tálba lehet rakni és szépen megsül a többi hozzávalóval)

A csirkecombokat megmossuk, a sajtkrémbe belenyomunk egy gerezd fokhagymát, és óvatosan a csirke bõre alá bepaszírozunk annyi sajtkrémet amennyit csak tudunk. Egy tálat kivajazunk, és a megmosott/megpucolt zöldségeket a csirkével együtt a tálba tesszük. Mindenre teszünk egy kis sót és borsot, majd meglocsoljuk egy kis olívaolajjal. 180 fokra elõmelegített sütõben 45-50 percig sütjük.


Folytats a blogon ... vikiakonyhaban.blogspot.com/2010/03/s...

sponsored links

Keres?s