(Sajos) Zöldborsó krémleves kiscsigákkal

2009-07-19

sponsored links

Újra itt...

... és mi mással is térhetnék vissza? Hát persze, Palacsintával :)

De ez a palacsinta most egészen különleges szerepet tölt be az ételben...

... na de menjünk csak szépen sorjában.

Fõztem egy zöldborsó krémlevest, amit úgy "extráztam", hogy a besûrítésnél a liszthez, tejszínhez még reszeltem egy kis sajtot is. Így a krémleves is kapott egy plusz fincsi ízt.

Aztán egyet gondolva, palacsintát is sütöttünk Zsofkával. Kitaláltam (bár nem egészen magamtól - ugyanis Férjemuram egy céges vacsorán evett hasonló levesbetétet, csak õ vmilyen húslevesben), hogy a még forró palacsintába is sajtot reszelek, megvárom, hogy kihûljön, és felszeletelem.

Így is tettem, és elárulhatom, hogy nagyon fincsi volt. Nem tudom miért kívántam ennyire mindenhez a sajtot, de nem bántam meg :)

A végeredmény, íme:

Folytats a blogon ... pusztakonyha.blogspot.com/2009/07/saj...

sponsored links

Keres?s