Rókagombás hortobágyi palacsinta

2008-09-26

sponsored links

Palacsinta, gombapörkölt (legjobb rókából - by Misi, de szerintem vegyesbõl még jobb) tejföl, reszelt sajt.

A gombát turmixolom kevés szafttal, vagy jó apróra töröm. A szaft másik felét tejföllel keverem, fûszerezem még kicsit.

A palacsintákat töltögetni kezdem, nem csavarom, hanem kis pakkokat hajtogatok belõle.

Amikor megtelt a tepsi leöntöm a tejfölös szafttal, megszórom sajttal és sütögetem egy kicsit. Hidegen jobban szeretjük.

 Sütés elõtt.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... husgomboc.blog.hu/2008/09/26/gombas_p...

sponsored links

Keres?s