Rotary Club jótékonysági bálja Sopronban

2010-01-24

sponsored links

Idén is lezajlott az immár hagyományosnak számító Rotary Club jótékonysági bálja Sopronban. Az eseményre 2010. január 23-án a Liszt Ferenc Konferencia Központban került sor. A Soproni Gasztronómiai Régió tagjai évrõl évre egyre nagyobb számban vesznek részt ezen a kulináris és kulturális eseményen.
A bál bevételét hátrányos helyzetû gyermekek támogatására fordítják, s idén elsõ alkalommal a gasztronómia is részesedik erkölcsi, anyagi támogatásban...

Jó volt résztvenni ezen a hasznos eseményen. A magyar vendéglátásban nincs sok szabadideje az embernek, ezért is örülök annyira azoknak a pillanatoknak, amikor a szakmabeliekkel együtt lehet az ember. Mint például most is. Találkoztam volt tanáraim- és osztálytársaim egy részével, volt munkatársakkal, barátokkal.


Idén 24 étterem támogatja önzetlenül fõételeivel a rendezvényt.

Lássuk sorjában:
1.Arcus étterem: Narancsos sült kacsacomb libamájjal és parajjal töltve, bazsalikomos kukorica lepénnyel

2.Árkád étterem: Spárgás fogas tekercsek fokhagymamártásban, rizspogácsával

3. Balfi halászcsárda: Harcsapaprikás szalonnás túrós csuszával

4.Bio-Sport Hotel Lõvér: Pesztóval érlelt jércemell kíméletesen sütve, tökmagolajban konfitált lazacderékkal, polenta talléros, balzsamkrémmel lakkozott zöldségekkel

5.Corso étterem: Oliván sült színes nyársak sajtos és mediterrán rizsgombóccal, hozzá töltött póré szalonna köntösben

6.Juventus tanétterem: Borjúborda Orloff módra

7.Diana panzió és étterem: Tûzdelt szarvas érmék erdei gombákkal, kemencés burgonyával, valamint áfonyás kosárkával

8.ErhardtÉtterem és Borpince: Konfitált szarvascomb vörösboros szederlekvárral, vajas tészta párnákon, zsázsával

9.Fehér csárda Sopronkövesd: Vaddisznósült erdei gombás raguval, zöldséges jázmin rizzsel

10.Fehér Rózsa Kisvendéglõ: Baconba göngyölt szürkemarha fehérpecsenye rolád, fehérboros almáskáposztával, magvas burgonyagombóccal és sült hagymával

12.Hunguest Hotel Szieszta: Konfitált kacsa aszalt gyümölcsökkel töltve, gesztenyés sütõtökös mártással, póréhagyma tortával

13.Jégverem Fogadó-a haspártiak vendéglõje: Verem szüze

14.Mediterrano Sopron: Parajos, fetás csirkemell sajtmártásban, gombás rizskörettel

15.Nagycenki kastélyszálló: Fûszeres göngyölt sertéscsászár mangós kelkáposztaraguval és csicsókás dödöllével

16.Old Boys Pub And Restaurant: Göngyölt fácán burgonyagombóccal, rozmaringos libamájraguval

17.Papa Joes steakhouse: Rakott csirkemell bazsalikommal, feta sajttal

18.Perkovátz Ház: Konfitált lazac tökmagos, borsmustáros pestóval, erdei gombás puliszkával, cukkini spagettivel

19.Polgármester vendéglõ -Fertõszéplak: Ropogós sült csülök Polgármester módra, hagymás burgonyával

20.Puskás sörözõ: Sörrel locsolt ropogós bajor grillcsülök szalonnás káposztával

21.Rókalyuk sörözõ: Rozmaringgal illatosított borjúfelsál római módon

22.Rosengarten Hotel és étterem: Soproni fehérborban párolt göngyölt borjúlapocka, tejszínes vargányamártással, zöldséges burgonyapüré fészekben

23.Soproni Vendéglátó Szakképzõ Iskola: Pangasius érmék sütõtökös palentán, fokhagymás cukkíni spagettivel

24.Tercia Hubertus Sopron: Lazacos Pangasius tekercs, kelkáposztalevélbe töltött mediterrán rizottóval, sáfrányos chardonnay mártással

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... igenyesszakacs.blog.hu/2010/01/23/sef...

sponsored links

Keres?s