Ricottával és pestoval töltött gomba

2009-03-15

sponsored links

Az alapötlet ebbõl a könyvbõl származik, de lényeges egyszerûsítésekkel.

Hozzávalók:
gomba
ricotta sajt
pesto (elkurvulás ugyan a boltban vásárolt pesto, de hát a gyorsaság és a kényelem nagy úr)

A gombákat megmostam és a fejeket egy tûzálló tálba fektettem. Mindegyikbe kanalaztam egy kis ricottát, majd rá egy kis pesto-t.
200 fokos sütõben 20 perc alatt kész lett. Nagyon finom volt. Pont megfelelt péntekre, mivel pénteken finomat kell ebédelni...ugyebár:).




Én parmezánnal megszórt brokkolival ettem, de el tudok hozzá képzelni jobb köretet is. Akár egy egyszerû salátát...de a brokkoli nagyon egészséges...és éljen az egészség ugyebár:).
És hát azért érdemes megemlékezni arról a számról, amit gyakorlatilag egész pénteken hallgattam...ebéd elõtt, ebéd után...


Folytats a blogon ... gubomanofoz.blogspot.com/2009/03/rico...

sponsored links

Keres?s