Rebarbarás finomság

2009-04-28

sponsored links


Végre ehetõ méretû a rebarbaránk. A zöld szárú jóval erõsebb, mint a pirosak, így most ez a szósz zöldes lett. Jamie- tõl "tanultam ezt a receptet, és nagyon -nagyon szeretjük.

Levelestésztát csíkokra vágom, és fahéjas-porcukros lapon kinyújtom, majd átlósan kettévágom.
Serpenyõben mindkét oldalát szép aranybarnára sütöm.

A rákaramelizálódott cukortól gyönyörû fényes lesz.

A rebarbarát felszeletelem és némi cukorral és narancslével (nekem most almalevem volt, az is tökéletes) felöntve puhára párolom.

Natúr joghurtot összekeverek félig felvert tejszínnel és ízlés szerinti mézzel.


A joghurtos finomság tetejére szedek a rebarbarás finomságból és a tészta "kanálkákkal" kikanalazzuk.




Folytats a blogon ... katbo-foz.blogspot.com/2009/04/rebarb...

sponsored links

Keres?s