Rakottas

2006-09-16

sponsored links

Rakottasnak hívják szegedi rokonaim azt a sütit, ami igazából nem is süti, de mintha direkt ide találták volna ki, pofon egyszerû és nagyon finom.

Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta
1-1 csomag vaníliás és mogyorós Aranka pudingpor (fõzés nélküli)
6 dl tej
1 nagy barackkonzerv

Így csináld:
A barackról öntsd le a levét és vágd fel cikkekre, a pudingokat keverd ki a leírás szerint. Egy üvegtál aljában oszlass el egy adag vaníliás pudingot, fedd be a barackszeletekkel, majd babapiskótával. Ezután mogyorós puding jön, újabb barack, újabb piskóta, és így tovább. A tetejére barack kerüljön. Fedd le, és tedd a hûtõbe 3-4 órára.


Folytats a blogon ... foznijo.freeblog.hu/archives/2006/09/...

sponsored links

Keres?s