Puding japán módra

2006-03-21

sponsored links

1 doboz körszeletes ananászkonzerv, meggy (mirelit vagy befõtt), vaníliás pudingpor (fõzés nélküli), 4 dl tej, 2 dl tejszín, 1 ek cukor, babapiskóta, vaj és cukor a forma kikenéséhez.

Vajjal kikenünk egy kerek formát (kb. 18 dm átmérõjû), megszórjuk cukorral. A közepére egy ananászkarikát teszünk, a többit félbevágjuk és körberakjuk a tál oldalát. a lyukakba meggyet teszünk. A tejszínhabot cukorral ízesítjük, kemény habbá verjük, az elkészített pudingporhoz adjuk, és néhány szétmorzsolt babapiskótát keverünk bele. A masszát a formába öntjük, 4-5 órát dermesztjük a hûtõben, utána tálra borítjuk.


Folytats a blogon ... fozocske.freeblog.hu/archives/2006/03...

sponsored links

Keres?s