Pompos

2009-07-17

sponsored links

A nyers kenyértésztát enyhén olajozott tepsire helyezzük, majd egyenletes vastagságúra, kb. 1-1,5cm-re nyújtjuk. 200C-on elõsütjük, idõtartama kb. 7-9 perc. A félig kész pompost kivesszük, tetejére fokhagymás tejfölt kenünk 1-2mm vastagságban, és rászórjuk a darabolt anyagokat: a félfõre vágott vöröshagymát, a kockára vágott húsos angolszalonnát és a durvára reszelt pannonia sajtot. A megdíszített pompost visszahelyezzük a sütõbe és a tartókonzol felsõ részén további 5 percig pirítást végzünk. Miután a kenyértészta készresült, valamint a tetejére helyezett anyagok megpirultak, a sütõ tepsirõl egy vágódeszkára csúsztatva adagokra vágjuk. (én a szalonnát és hagymát elõre megsütöttem, mert nekem ennyi sütés utám még nyers a hagyma)

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... fozes.blog.hu/2009/07/17/pompos_2

sponsored links

Keres?s