Piskóta gyümölcsökkel

2009-07-14

sponsored links



A piskóta nagyon egyszerû...
6 tojást szétválasztok. A sárgáját 10 deka porcukorral és1 vanilíás cukorral gépi habverõvel felverem. A fehérjét egy csipet sóval szintén.
A sárgájához teszek fél csomag sütõport majd 15 deka lisztet is de ekkor már keverek hozzá a habból is mert túl sûrû. Majd az egész habot hozzákeverem de ezt már egy fakanállal, szépen lassan. Ne teljesen törjön meg a hab de lehet határozott mozdulatokkal.
Beleöntöm egy közepes tepsibe miután azt kivajaztam, liszteztem.
A tetejére pedig rávagdosom az épp aktuálisan nem fogyó gyümölcsöket.
160 fokon kb 20 perc alatt sül készre. Én mindig beleszúrok egy fogpiszkálót, hogy megsült-e!?



Folytats a blogon ... arendas.freeblog.hu/archives/2009/07/...

sponsored links

Keres?s