Penne Rizike

2008-10-21

sponsored links

Az úgy volt, hogy szombat délelõtt gyönyörû rizikét láttam a Lehelen, ezért örökbefogadtam és hazavittem. Nem akartam sokáig váratni, így a következõ cselekménysort vezettem elõ:

Apróra vágott bacont tettem egy serpenyõbe, közben felszeleteltem a gombát, egy fej articsókát és két gerezd fokhagymát, valamint 4-5 karika marinált jalapeno-t. Amikor kisült a szalonna, ráborítottam a fentieket, és magas lángon pirítani kezdtem. Nagyon pici só került csak bele, tekintettel a bacon sótartalmára. Csipet rozmaringos zöldfûszer-keverék és friss tárkony is társult hozzá, majd ráöntöttem a lecsorgatott tésztát. Még egy gerezdnyi apróra vágott fokhagyma, 5 perc forgatás, és lám, elkészült a csoda. Szokásomhoz híven parmezánt reszeltem rá, viszont a súlyosnak ígérkezõ esti összejövetel miatt nem kockáztattam meg egy pohár bort, ami szürkebarát lett volna, ha.

Király fotó, mi?

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mitfozzek.blog.hu/2008/10/21/penne_ri...

sponsored links

Keres?s