Mézes mustáros pipi

2009-01-27

sponsored links

Keverj el kb. 3 ek. mustárt, 2 ek mézzel, 2 ek olivaolajjal, fûszerezd bátran (én borsot, vegetát és provence-i fûszerkeveréket használtam). Kutyuld össze és mehet bele egy egész szárnyas mellehúsa apróra vágva (kb. 1/2 kg).

Hagyd egy állni kb. 15-20 percet, majd mehet tepsibe, rakjál mellé hagymát (és póréhagymát tettem) és egy gerezdre vágott almát, alufóliát rá és 70 perc múlva készen is van. Eredmény egy omlós, fûszeres, pikáns fõétel :)

Jó étvágyat!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... chezchristine.blog.hu/2009/01/27/meze...

sponsored links

Keres?s