Márványos-brokkolis gnocchi

2009-01-07

sponsored links

Nos, kedves olvasóim, ennél kévés egyszerûbb fogás létezik a világon, bár a kolbász-kenyér kombó persze verhetetlen. Hozzávalók: egy 2 dekás fõzõtejszín, 2 gerezd fokhagyma, 20 deka márványsajt, egy zacskó gnocchi, fûszerek.

A brokkolit szétszedem, és 15-20 percig fûszeres (só + zöldfûszerek) víz fölött párolom. Közben a tejszínt felmelegítem, beledobom a megnyomorgatott fokhagymát, és beletöröm a sajtot. Ez szép lassan összeolvad. A gnocchit kifõzöm, és beleborítom a muciba, hozzáadom a felvágott brokkolit. Összeforgatom, egy csipet frissen õrölt borsot szórok hozzá, és tá-tááám: kész is. Ajánlatos egy pohár pinot blanc-nal fogyasztani.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mitfozzek.blog.hu/2009/01/07/marvanyo...

sponsored links

Keres?s