Miért különc konyha?

2010-02-04

sponsored links


Különc konyha? Külön konyha? Ha a családban valamilyen emésztõszervi betegség vagy allergia fordul elõ, döntés elé kerülsz: külön fõzöl az érintett családtag(ok)nak vagy különc módon elsõsorban az ételek elkészítését igyekszel a megváltozott igényekhez igazítani. Elsõ hallásra ugyan lehetetlen vállalkozásnak tûnik a puffasztó káposzta-, babfélék és a hagyma, fokhagyma csaknem teljes mellõzésével, zsírszegényen, minimális hús felhasználásával változatos, finom, egészséges, sõt gyakran ínyenc fogásokat asztalra adni. Ám, hogy ez mégsem lehetetlen, hogy az eredmény egyáltalán nem ehetetlen, arra legyen bizonyság ez a blog.

Nálunk egy bélgyulladás indította el ezt a fajta kreativitást, amirõl kiderült: íztelen kompromiosszumok helyett egy izgalmas, új világot tárt fel elõttünk.
Tarts velünk, kedves olvasóm, fedezzük fel az ízek igazi világát és a kövekkel teli elnehezült has érzése helyett élvezzük a könnyedséget, az egészséges jóllakottságot minden étkezés után!

Az ízlések és pofonok kérdésében tiéd a döntés: én bátorítalak a receptek hû kipróbálására ugyanúgy, mint amilyen szívesen fogadom, ha továbbgondolod õket a saját és családod szájíze vagy éppen az esetleg meglévõ probléma igénye szerint.

Folytats a blogon ... kulonckonyha.blogspot.com/2010/02/mie...

sponsored links

Keres?s