Miért?

2008-04-26

sponsored links

Mint a férfiak nagy többsége, harmincéves koromra én sem tanultam meg fõzni, pedig már jópár éve egyedül élek. Délben a munkahelyen eszem, vacsorára pedig mindig elég volt valami zsölme+felvágott kombó, esetleg egy rántotta vagy fõtt virsli.

Pár hete teljesen véletlenül belefutottam a lenti videóba és kíváncsi lettem. Azt hittem tudok jó rántottát csinálni, épp ezért szerettem volna kipróbálni. Így is lett, a végeredmény pedig megváltoztatta az életemet. :-) Ez a rántotta lágy, krémes, habkönnyû és nagyon finom volt, én pedig rájöttem, hogy én is tudok otthon finom ételeket készíteni. Innen már csak egy nagyon kis lépés volt hogy az RSS readeremet telepakoljam gasztroblogokkal és esténként lelkesen kotyvasszak, több-kevesebb sikerrel.

Ebben a blogban a tapasztalataimról fogok írni, hol rontottam el egy-egy ételt, mi sikerült tökéletesen. Azoknak lehet érdekes a blog, akik szintén nem tudják, hogy a leveles tészta és a rétestészta ugyanaz-e, hogy minél több buktatót kerüljenek el. Saját receptek egy ideig biztosan nem lesznek, egyelõre örülök ha valamit nem rontok el. :-)

A hozzászólásokat, jótanácsokat elõre is köszönöm.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... rantotta.blog.hu/2008/04/26/miert_147

sponsored links

Keres?s