Mikrós popcorn - lábasban!

2009-11-02

sponsored links

Korábban már született egy értekezés itten a mikrós pattogatott kukorica gyors és szakszerû elkészítése tárgyában, ami tökéletesen mûködik, ha az embernek van mikrója. Na most nekem aktuálisan nincs, szóval marad az õsi módszer, lássuk, hogy mûködik!

Hozzávalók
1 csomag mikrós popcorn

Elkészítés
1. Dobjunk fel egy kislábast a tûzhelyre és csavarjuk maxira a póvert! Kb. 2 perc után, mikor kellõen átforrósodott, tépjük fel a zacskót (finomabb lelkek ollót is használhatnak) és öntsük a tartalmát a lábosba, majd fedõt rá.
2. Várjunk türelemmel az elsõ halk pukkanásig, közben idõnként rázogassuk meg a lábost, nehogy leégjen a cucc.
3. Mikor halljuk, hogy a pukkanások feltûnõen ritkán követik egymást, lessünk be a fedõ alá, bár a vizuális kontakt felesleges, mert a bûz így is mindent elárul, mi zújs odabent.
4. Miközben megpróbáljuk kikaparni a szenet az edény aljáról, szellõztessünk hosszasan, hogy a szomszédoknak is szar legyen, közben pedig tûnõdjünk el hosszasan, hátha a gyártó valóban komolyan gondolta a nagybetûs feliratot a csomagoláson, miszerint "Kizárólag mikrohullámú sütõben készíthetõ el"...

Elkészítési idõ: 5 perc (plusz a takarítás)
Bonyolultság: * (egy autista csimpánz is el tudja baszni)
Költség: az ár/érték arány a negatív tartományban


Folytats a blogon ... junkfood.blogol.hu/?perm=2837767

sponsored links

Keres?s