Margit finomság

2010-02-19

sponsored links

Hozzávalók:

MARGIT FINOMSAG (szalakálés) lapok

20 evõkanál liszt

8 evõkanál cukor

1 evõkanõl szalakálé

3 tojás egészen

1 jó kanál zsír

annyi tej, hogy könnyen gyúrható, jó puha tészta legyen

Miután jól kidolgoztam, az egészet 6 cipóra osztom. Ezekbõl sütöm a 6 lapot. (képen látható sütihez 4 lapnak megfelelõ adagot használtam)

A következõ krémmel töltöm meg:

1 tojást elkavarok 6 evõkanál cukorral, 2 evõkanál liszttel. Hozzáadok 1 kanál kakaót, 1 kanál grízt. Tejjel péppé kavarom (1 csésze tej). A kályhán folytonos keverés közben sûrû krémmé fõzöm.

Ha kihûlt 25 dkg habosra kavart vajat (Rama margarint) adok hozzá és az igy nyert krémmel megtöltöm a lapokat.

Felszeletelés elõtt allni hagyni!!!

Megjegyzés:

  • DUPLA ADAG KRÉMET SZOKTAM KÉSZíTENI.
  • Két sutit csinálok belõle: 3-3 lappal
  • A sütik tetejét behintem vaniliás porcukorral




Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/FdZn...

sponsored links

Keres?s