Margarinos Wasa kenyér

2009-02-13

sponsored links

A fogyókúra szar dolog, 15-20 kiló ledobása csak szenvedéssel megy, akár hónapokig tartó diétával, akár a 6-os villamos alá esve kettõs lábamputálással érjük el a kívánt eredményt. (Mondjuk az utóbbi legalább gyors.) Az ember lemond egy csomó jó kajáról, aztán megpróbálja mással pótolni. Ez idõnként megy, a Canderel egész jól helyettesíti a forralt borban a cukrot, idõnként meg nem, a sült csülöknek nincs igazán alternatívája. De nézzük a legegyszerûbb tápot, hogy pótoljuk a vajas kenyeret, amivel csak két gond van: a friss fehér kenyér és a jó, sárga vaj. Na erre ad választ az extrudált kenyér, mondjuk a Wasa, meg a margarin.

Hozzávalók
3 szelet Wasa kenyérpótlék
margarin (sózott elõnyben)

Elkészítés
1. Bazmegolva elõtúrunk a Wasá-s dobozból 3 szelet "kenyeret" és gondosan elrendezzük egy kistányéron, miközben megpróbáljuk figyelmen kívül hagyni a termék felrûnõ hasonlatosságát a söralátéthez.
2. Lassú, aprólékos mozdulatokkal megkenjük margarinnal a szeleteket, ügyelve a megfelelõ pempõvastagságra és a tökéletes lefedettségre. Rövid töprengés után nehéz szívvel lemondunk róla, hogy a másik oldalukat is megkenjük.
3. Másfél perc alatt magunkba tömjük az egészet, majd megállapítjuk, hogy ugyanolyan éhesek maradtunk, de legalább ettünk valami geciszart és tulajdonképpen egy zsírsertésben is fel lehet fedezni a szépséget, csak keresni kell.

Elkészítési idõ: 5 perc
Bonyolultság: ** (ha túl határozottan kenjük eltörik)
Költség: **** (drága, viszont rossz)


Folytats a blogon ... junkfood.blogol.hu/?perm=2252339

sponsored links

Keres?s