Marcipános bonbon Mikulásra

2009-12-06

sponsored links

Mikor elõször megláttam, Dolce Vita csodás bonbonjait, rögtön tudtam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom.
Beszereztem a bonbon-formát, de a gyakorlati megvalósítás még váratott magára?

Most viszont úgy gondoltam, miért ne hozhatna az én Mikulásom szemet gyönyörködtetõ, házi készítésû, garantáltan E-mentes apróságokat?

A recept és az egész metódus fantasztikus!
Amilyen hihetetlenül egyszerû, annyira mutatós és finom!
Úgy kellett Anyunak elmagyaráznom, hogy ez nem bolti, hanem én magam készítettem, mert ránézésre ? ahogyan Õ mondta ? ?annyira profinak? tûnt.
Csokit olvasztani, ?marcipánt? gyúrni, a kis kockákat megalkotni pedig annyira jó volt! Olyan igazi kikapcsolódás a sûrû, sokszor gondterhelt hétköznapokból?

Dolce Vita receptjét hûen követtem.
Annyi változtatás volt, hogy én 70%-os kakaótartalmú bio étcsokit (DM-Alnatura, nagyon finom és nagyon jó áron kapható) és bio nádporcukrot használtam.
(A receptben szereplõ arányokat követve azonban nekem a töltelék fele megmaradt, a 15 dkg csoki viszont tökéletes mennyiségnek bizonyult a 15 db bonbonhoz.)



Szép, hangulatos dobozba csomagolva tökéletes, szívbõl jövõ ajándék.


Folytats a blogon ... cuisineadele.blogspot.com/2009/12/mar...

sponsored links

Keres?s