Lebbencsleves tofuval és spenóttal

2009-04-08

sponsored links

Hozzávalók:
5 dkg füstölt szalonna
15 dkg lebbencstészta
10 dkg spenótlevél
20 dkg tofu
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
petrezselyem
pirospaprika
só, bors

 

 

 


Elkészítés:

  1. A füstölt szalonnát vágjuk apró kockákra és süssük zsírjára.
  2. Adjuk hozzá a szintén apróra vágott vöröshagymát és süssük aranybarnára.
  3. Ezekután a lebbencstésztát pirítsuk meg, majd a tûzrõl levéve keverjük hozzá a pirospaprikát.
  4. Fûszerezzük val, borssal.
  5. Engedjük fel vízzel.
  6. Adjuk hozzá a felszeletelt répát.
  7. Adjuk hozzá a felkockázott tofut.
  8. Adjuk hozzá a spenótleveleket.
  9. Lassú tûzön fõzzük puhára a hozzávalókat.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... spenotreceptek.blog.hu/2009/04/08/leb...

sponsored links

Keres?s