Kókuszcsók

2008-04-28

sponsored links

Gabojszánál találtam egy nagyon egyszerû kókuszcsók receptet. A gondok ott kezdõdtek, hogy már elkezdtem csinálni, amikor észrevettem, hogy nincs itthon porcukrom. Sebaj, majd csak darálok valamivel... õõõ, mivel is? Na a vége az lett, hogy mozsárban törtem a kristálycukrot. Nem röhög. :-) A végeredmény egész jó lett, ha nem is porcukor, inkább nagyon finom kristálycukor lett belõle.

A receptet egyébként megfeleztem, nem kellett sok, inkább csak ki akartam próbálni milyen lesz. A tojásfehérje nekem kicsit kevésnek tûnt, kicsit száraz volt a massza, de elsõre ragaszkodni akartam a recepthez. A sütõmön nincs hõmérsékletkijelzés, ezért csak úgy érzésre állítom be a gázt. Ez nagyon nem jó, valamit ki fogok találni, mert most is valószínû ez lehetett a gond, mert 20 perc helyett 15 percnél már kissé odaégett az alja. Nem vészes, az inkább zavar, hogy a felülete sem olyan mint lennie kéne. Az íze egész jó, bár érezni a megbarnult alját.

Legközelebb tehát eggyel több tojásfehérjét próbálok, veszek porcukrot :-) és kisebbre veszem a gázt. Ja és citrom sem volt, azt is kihagytam, de tényleg kell bele.

Ilyen lett:

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... rantotta.blog.hu/2008/04/27/kokuszcsok

sponsored links

Keres?s