Kovászos uborka sváb módra

2008-07-17

sponsored links

Nálunk anyai vonalon (is) erõs a sváb felhozatal, így elég sok magyar-sváb kaja szerepel a hétköznapi menüben. A kovászos ubit nálunk így készítik:


Vágd le a friss uborka két végét, aztán függõlegesen vágj bele kicsit. Tegyél kaport az üveg aljára, karikázd fel nyersen a lehetõleg régi krumplit, tedd a kaporra, mehet rá az ubi, a tetejére ismét egy kis krumpli. Öntsd fel vízzel, egy evõkanál só menjen bele, aztán kész is, mehet melegedni.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... konyhakilatassal.blog.hu/2008/07/17/k...

sponsored links

Keres?s