Kecskesajtos ujkrumpli pulykacombbal

2007-06-25

sponsored links

Kb 700 gr újkrumpli az egészen pici fajtából
Kb 5-6 szem koktélparadicsom
20 dkg kecskesajt
Fél fej nagy hagyma
Vaj
Bazsalikom
Kb fél kiló pulykacombfilé szeletelve
F?szerek (só, bors, paprika, kakukkf?)


A krumplikat mosogatószivacs dörzsöl?s részével lepucoltam nagyjából. Aztán bedobáltam egy tepsibe, közé a paradicsomokat, a hagymát összevágva szétmorzsolva kis darabokra rászórtam és a tetejére ment a kockázott kecskesajt. Az egészet nyakonöntöttem bazsaliokomos vajjal (apróra vágott bazsalikom vajban elkeverve). Beraktam a süt?be letakarva, úgy sütöttem, míg a krumpli megpuhult nagyjából, akkor átkapcsoltam a süt?t pirítóra, levettem az alufóliát és a tetejét megpirítottam. Összekevertem az egészet, hogy az ízel jól eloszlódjanak.

Közben a pulykaszeleteket f?szereztem és kis olajban gyorsan kisütöttem.

A már régebben írt tejfölös uborka saláta volt hozzá és utána meggyes-mákos rétes.


Folytats a blogon ... kedvencreceptek.freeblog.hu/archives/...

sponsored links

Keres?s