Karácsonyi krémsajtkoszorú

2010-12-14

sponsored links


Ez a recept a Kifõztük magazin 10. számában jelent meg. Szerintem nagyon mutatós, igazi karácsonyi hangulatot idéz.

Hozzávalók:
  • 45 dkg krémsajt
  • 5-6 szál snidling
  • csipet fokhagymapor
  • 2-3 szelet sült bacon
  • sós keksz/kréker
  • 1/4 piros kaliforniai paprika
  • petrezselyemzöld

A krémsajtot habosra keverjük az aprított snidlinggel és baconnal, tetszés szerint ízesítjük.

A krémsajtot folpackra kanalazzuk, ennek segítségével 30-35 cm-s rudat formázunk belõle. Hûtõbe tesszük néhány percre, hogy kissé megdermedjen.

Ezután a tálalótányérra helyezzük, koszorú alakúra formázva, késsel igazíthatunk a formáján.


A paprikából vékony csíkokat szelünk, majd kockára vágjuk, ezzel és a petrezselyemzölddel díszítjük a koszorút.

Körülrakjuk krékerekkel és már tálalhatjuk is.


Ötlet: Taste of Home


Folytats a blogon ... jadekonyha.blogspot.com/2010/12/karac...

sponsored links

Keres?s