Hal kapormártásban

2009-05-13

sponsored links

Hozzávalók:

tengeri halfilé,
kapor,
só,
bors,
liszt,
olaj,
hagyma,
tejföl,
1 leveskocka
 
Elkészítés:
A halat sózzuk, borsózzuk. Rövid állás után lisztbe forgatjuk és kevés olajon mindkét oldalát átsütjük. Ha elkészült,  akkor  a halat kivesszük . A visszamaradt olajba még kevés lisztet szórunk , majd kevés apróra vágott hagymát vagy hagymakrémet, és pirítjuk még  rövid ideig. Beletesszük a kaprot és felengedjük kevés vízzel. Beletesszük a leveskockát. Kb. 15 percig fõzzük . A végén tejfölt teszünk bele. A halat visszatesszük a kész mártásba.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... fozes.blog.hu/2009/05/13/hak_kapormar...

sponsored links

Keres?s