Hajdinás brokkoli egytálétel

2009-09-08

sponsored links

.
A brokkolit szedjük rózsáira. Az edény aljára öntsünk olivaolajat és a brokkolit fedõ alatt kicsit pároljuk meg rajta. Majd öntsünk kétszer annyi vizet rá, mint amennyi ellepi. Forraljuk fel és zárjuk el a hõt alatta. Ha kicsit kihûlt, turmixgépben vagy botmixerrel pürésítsük.

A hajdinát mossuk meg és öntsük a brokkolipürébe, keverjük össze. Forraljuk fel, majd zárjuk el a hõt. Hagyjunk idõt, hogy a hajdina megpuhuljon a fedõ alatt. A tányérban almaecettel ízesítsük és a tetejét olivaolaj-mintákkal díszítsük.

Elkészítési idõ: 25-30 perc

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/taplalkozas/~...

sponsored links

Keres?s