Hagymakrémleves kenyérrel

2009-02-07

sponsored links

Ekmekli So?an Çorbas? (4 Kiºilik) tarif tarifi

Hozzávalók
3 hagyma
1 kávéscsésze vaj
1 csokor újhagyma
8 vékony szelet száraz kenyér
1 l húslé

Õrölt feketebors
Kakukkfû

Elkészítés
A hagymát meghámozzuk, karikára vágjuk, nagy lábasban vajban megpirítjuk. Az újhagymát megmossuk, és vékony karikákra vagy csíkokra vágjuk. A húslét fölforraljuk, egy kevés borssal és kakukkfûvel fûszerezzük.
A kenyér haját levágjuk, a szeleteket 4 tányérra szétosztjuk, az újhagymát rárakjuk a kenyérszeletek tetejére, majd ráöntjük a húslét. A leves tetejére rátesszük a megpirított hagymakarikákat.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... torokkonyha.blog.hu/2009/02/07/hagyma...

sponsored links

Keres?s