Gombás pulykapaprikás

2008-04-29

sponsored links

Nem csak pulykamellbõl szoktam csinálni, nem is emlékszem, hogy milyen hússal kezdtük. Rémlik, hogy volt egy kis maradék pörkölt, azt akartam kicsit feldobni másnap.

Tehát az alap a klasszikus pörkölt, ki hogy készíti.

Másnap felforraljuk kissé, és elfõzzük a levét, épphogy ellepje, a gomba majd úgyis ereszt eleget.

Az apróra vágott gombát hozzáadjuk, és pár percet fõzzük.

Egy doboz tejfölt liszttel krémesre keverünk, és ezzel még egyet forraljuk a gombás pörkölt-szerûséget. Ha van otthon friss petrezselyem, akár egyben, akár apróra vágra, csodákat tud tenni a harsogóan "zöld" ízével :)

Férj mindig odavan a gyönyörûségtõl, ha ilyen kerül a tányérjára :)


Folytats a blogon ... mitfozzek.freeblog.hu/archives/2008/0...

sponsored links

Keres?s