Gomba rizzsel

2008-04-17

sponsored links

Ez az étel úgy készült, hogy úgy döntöttem, kipróbálom Anton Gusteau mondását, és pedig "Fõzni mindenki tud!".

Bevált... ízlett a páromnak.

 

A következõképpen készült:

1) A rizst alaposan megmostam és megfõztem.

1) Felaprítottam fokhagymát és olajon megpiritottam.

2) Hozzátettem a feldarabolt gombákat és hagytam párolódni.

3) Pár perc múltán leöntöttem fehér borral, de csak egy picit, nem lepte el teljesen a gombákat.

Igy is hagytam párolódni, legalább 10 percet.

4) Eközben natur joghurthoz kevertem kakukkfüvet, petrezselymet, mézet és mikor már eleget párolódott a borban a gomba, hozzáöntöttem.

5) Újra párolódni hagytam.

6) Mindezek után már csak tálalni kellett.

gombas vallalkozas

"Fõzni márpedig mindenki tud!" :)

 

 


Folytats a blogon ... aprosef.freeblog.hu/archives/2008/04/...

sponsored links

Keres?s