Füstölt lazacos tészta

2008-09-18

sponsored links

Megint tészta, de azért a pacal után jár valami könnyedebb étek, ugye. A szemtelenül egyszerû recept így fest két személyre: apróra vágott póréhagymát, egy gerezd fokhagymát, tört borsot, csipet oreganót, pici tengeri sót és egy teáskanálnyi citromlevet teszek olivaolajra, majd 3 percig forgatom. Eztán jön a 6x6 milliméteresre vágott füstölt lazac, 5-10 dkg (egy kisebb kiszerelés) elég is. További 1 perc után ráöntök 2 dl fõzõtejszínt és összerottyantom. A tészta is rögvest kész (mert, ugye a kezdésnél feltettük!), így mehet rá a mártás, no meg az elmaradhatatlan, frissen reszelt parmezán. Mi csopaki olaszrizlinggel küldtük meg, semmi baja nem volt.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mitfozzek.blog.hu/2008/09/18/fustolt_...

sponsored links

Keres?s