Fusilli Fetával, kapribogyóval és taggiai olívabogyóval

2010-03-03

sponsored links

Fusilli Fetával, kapribogyóval és taggiai olívabogyóval
(Fusilli con formaggio Feta, capperi e olive taggiasche)

Hozzávalók:
320 g fusilli
8 db olajos szardella
20 kocka olajban érlelt Feta
16 db taggiai magozott olívabogyó
2 ek. pantelleriai kapribogyó
1 ek. extraszûz olívaolaj
1 gerezd fokhagyma

Elõször is a kapribogyót alaposan leöblítettem, majd nem túl apróra vágtam.
Az olajon megpirítottam a megtisztított kissé szétnyomott fokhagymagerezdet, hozzáadtam a szardellákat, az olajbogyót, a sajtkockákat, és a felaprított kapribogyót, majd az egészet kb. 2 percig pirítottam.
A tésztát bõ, sós vízben kifõztem, ?al dente? leszûrtem, összekevertem a szardellás szósszal, és azonnal tálaltam.

Folytats a blogon ... pasta-ebasta.blogspot.com/2010/03/fus...

sponsored links

Keres?s