Fokhagymás joghurtos kebab

2009-01-31

sponsored links

Çökertme (4 Kiºilik) tarif tarifi

Hozzávalók
40 dkg borjúhátszín
8 közepes krumpli
Étolaj
2 kk õrölt feketebors
2 kk õrölt kömény
2 kk õrölt pirospaprika
4 dl joghurt
6 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj

1 retek
1 paradicsom
2 kicsi zöldpaprika

Elkészítés
A fokhagymát áttörjük, összekavarjuk a joghurttal. A krumplit meghámozzuk, megmossuk és megszárítjuk, majd lereszeljük, forró olajban megsütjük, utána szedõkanállal kiszedjük, széles lapos tálba rakjuk, a fokhagymás joghurtot rákenjük.
Egy lábasban vajat olvasztunk, megsózzuk, majd meleg helyre tesszük. A húst faszenes sütõben megsütjük, majd tokányra vágjuk, és a vajban a fûszerekkel együtt 8-10 percig sütjük. Ezután a húst joghurtos szószra tesszük. Retekkel, zöldpaprikával és paradicsommal díszítve, melegen tálaljuk.
 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... torokkonyha.blog.hu/2009/01/30/fokhag...

sponsored links

Keres?s