Focaccia

2008-06-01

sponsored links

Már nagyon régóta tervezem, de most végre megcsináltam CookingStar focacciáját. Kezdem azt hinni, hogy tudok fõzni (muhaha... :-) ), mert minden úgy ment, ahogy a nagy könyvben, ill. a receptben meg vagyon írva. Na jó, majdnem. ;-) Kellett kicsit improvizálnom, mert nem volt elég a koktélparadicsom, ezért a köztes helyeket olajbogyóval töltöttem ki. Annyira jó lett ettõl, hogy legközelebb szeritem ki is hagyom a paradicsomot. :-) Ja és a 40 perc helyett nekem kb. 15 perc alatt megsült, de ezt betudom annak, hogy már megint nem tudtam beállítani a sütõ hõmérsékletét. A lényeg, hogy a végeredmény jó lett.

Sütés elõtt:


Sütés után:

Jó lett. :-)

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... rantotta.blog.hu/2008/05/31/focaccia

sponsored links

Keres?s